ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Κατά την παραλαβή του πακέτου σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι όλα τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας. Σε περίπτωση λάθους ποσότητας ή ελαττωματικού προϊόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου (+30)210 2241142 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος [email protected] την ίδια ή το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή της παραγγελίας σας.


Θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε? Μπορείτε να το κάνετε για οποιοδήποτε λόγο αρκεί να επιστραφεί μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες.

Διαδικασία επιστροφών-αλλαγών :


Αλλαγή με άλλο προϊόν, στέλνετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με οποιαδήποτε εταιρεία courier και δική σας χρέωση στo κατάστημα μας: ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ 52, ΑΘΗΝΑ 104 36, υπόψιν e-shop.


Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε κάτι, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 7 εργάσιμων ημερών στο τηλέφωνο (+30)210 2241142, να μας ενημερώσετε για την αλλαγή του προϊόντος που παραλάβετε με κάτι άλλο. Στη συνέχεια και αφού παραλάβουμε την επιστροφή από εσάς, επικοινωνούμε μαζί σας και σας στέλνουμε με δική μας χρέωση την αλλαγή.


Πολύ σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με τις επιστροφές/αλλαγές:


Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του (καρτελάκια κτλ).
Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φτάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής/αλλαγής του.


Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι BENTAILOR, ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ 52, ΑΘΗΝΑ 104 36.
Η αποστολή γίνεται με δική σας χρέωση.

Σας Ευχαριστούμε πολύ.